Etusivu

KKWikistä
Tervetuloa Kuningaskunnan wikiin! Tämän wikin sisältö tulee muuttumaan monilta osin vielä hurjasti, mutta antaa jo tässä vaiheessa melko paljon osviittaa siitä, mitä on tulossa. Pidä siis hauskaa, äläkä eksy!

Kannattaa myös muistaa se, että jotkin sivut ovat vielä kokonaan työn alla tai päivittämättä. Älä siis hämmenny, jos löydät täältä vielä ristiriitaista tai vanhentunutta tietoa.


Tervetuloa Kuningaskunnan wikiin! Täältä löydät paljon hyödyllistä tietoa Kuningaskunnasta.

Tervetuloa Kuningaskuntaan!

Kuningaskunta on Xenon oma roolipelipainotteinen survival-Minecraft-palvelin, jonka historia ulottuu aina alkuperäisiin Xeno-vuosiin 2014-2019 asti.

Kuningaskunnassa pääsee pelaamaan erilaisissa rooleissa, muodostamaan tiiviitä yhteisöjä, leikkimään hauskoilla custom-tavaroilla, tekemään npc-tehtäviä, käymään kauppaa...ja vaikka mitä!

KKWiki

KKWiki ("Kruunun arkisto") on pelaajien ja tiimin päivittämä virallinen tietokanava, johon arkistoidaan tietoa Kuningaskunnasta, tavaroista, kunnista, pelaajista ja tapahtumista.

Jos olet tulossa muokkaamaan wikiä, muistathan lukea ensin kirjoittamista koskevat ohjeet, ettet kohtaa paluumatkalla vihaisia ylläpitäjiä.


 

Tämä sivusto ei ole virallinen Minecraft-tuote, eikä se ole Mojangin hyväksymä tai liity siihen. » Lue lisää